PROLAKO
dierverzorgingsproducten

Stal & Erf » Verf en spuitbussen

Bielzen zwart
Black Varnish
Bruinoleum
Groenoleum
Silolak
      Terpetine
Thinner
Zwarteteer
Zweedse teer

Bielzen zwart

top pagina

bielzenzwart is een beschermingsmiddel op basis van bitumen (teervrij). oaf bielzenzwart beschermt, verfraait en is snel droog. geschikt voor bielzen, schoeiingen en ander ruw hout. ook toepasbaar op hout dat eerder is behandeld met carbolineum of creosootolie. na droging reukloos en gifvrij; brandt niet op huid en planten. verwerkbaar met kwast of bokkenpoot. kleur: zwart.

Prijzen
per can, inhoud  
€ 29,20 (incl. btw, € 24,13 excl. btw)
 

Black Varnish

top pagina

black varnish is een makkelijk verwerkbare bitumenlak voor de bescherming van ijzer, staal, beton en hout. toe te passen in mestkelders, objecten in de grond, (drinkwater) tanks, silo's, enz. de resistentie tegen verdunde zuren en basen is goed. door zijn speciale polymeren is black varnish enigszins flexibel. na droging is zwarte teer reukloos, smaakloos en niet giftig.

ondergrond: op metaal ca 12 mē - en op beton ca. 5 mē per liter. van groot belang is dat de ondergrond uiterst schoon en roestvrij is (ontdaan van alle loszittende delen) bovendien dient de ondergrond droog en vetvrij te zijn.

Prijzen
per can, inhoud  
€ 31,00 (incl. btw, € 25,62 excl. btw)
 

Bruinoleum

top pagina

BRUINOLEUM vervanger van carbolineum.
het verfraait en beschermt het hout langdurig tegen alle weersinvloeden, dringt diep in het hout en haalt de houtnerf weer naar voren. bruinoleum heeft een mooie bruine kleur.   Wenst u een donkere/zwartere kleur dan kan bruinoleum tot 1:1 vermengd worden met houtteer. verbruik: 15 - 25 m2 per liter afhankelijk van de ondergrond en de applicatiemethode.
vanaf 1 tot 50 liter.

Prijzen
per can, inhoud  
€ 11,95 (incl. btw, € 9,88 excl. btw)
 

Groenoleum

top pagina

groenoleum mat is een dekkende, matte en groene beits voor bescherming en verfraaiing van hout. bijzonder geschikt voor de behandeling van schuren, schuttingen, tuinhekken, etc. groenoleum mat is makkelijk te verwerken, heeft een goede dekking en een snelle droging. het heeft een mooie groene kleur. verbruik: 15 - 25 m2 per liter afhankelijk van de ondergrond en de applicatiemethode.

Prijzen
per can, inhoud  
€ 12,50 (incl. btw, € 10,33 excl. btw)
 

Silolak

top pagina

silolak is een makkelijk verwerkbare bitumenlak voor het beschermen van betonnen veevoeder- en mestsilo's. door zijn hoge hardheid kan er met landbouwwerktuigen overheen worden gereden. tevens geschikt voor de bescherming van metalen objecten. na droging is oaf silolak reukloos, smaakloos en niet giftig.


Verbruik :

Prijzen
per can, inhoud  
€ 26,70 (incl. btw, € 22,07 excl. btw)
 

Terpetine

top paginaPrijzen
per can, inhoud  
€ 4,75 (incl. btw, € 3,93 excl. btw)
 

Thinner

top paginaPrijzen
per can, Inhoud  
€ 6,50 (incl. btw, € 5,37 excl. btw)
 

Zwarteteer

top pagina

zwarte teer is een makkelijk verwerkbare bitumenlak voor de bescherming van ijzer, staal, beton en hout. toe te passen in mestkelders, objecten in de grond, (drinkwater) tanks, silo's, enz. de resistentie tegen verdunde zuren en basen is goed. door zijn speciale polymeren is zwarte teer enigszins flexibel. na droging is zwarte teer reukloos, smaakloos en niet giftig. 

Verbruik:

Prijzen
per can, inhoud  
€ 27,90 (incl. btw, € 23,06 excl. btw)
 

Zweedse teer

top pagina

bruine zweedse teer is geschikt voor de bescherming van hout alsmede voor de behandeling van paardenhoeven en boomwonden. bruine zweedse teer is traag van droging.

Prijzen
per can, inhoud  
€ 18,55 (incl. btw, € 15,33 excl. btw)