PROLAKO
dierverzorgingsproducten

Rundvee » Camera Systeem

Camera
Camera
Camera behuizing
      Cow Cam
Cow Cam LCD
Cow Cam prod. los

Camera

top pagina

Uw stal, woning of bedrijfspand in de gaten houden waar u zich ook bevindt U kunt alles zien via het netwerk/internet, zelfs aan de andere kant van de wereld. Direct aansluiten op uw huidige netwerk, zonder tussenkomst van een pc. Het bekijken van beelden: Ga met Internet Explorer naar het adres van de hoogwaardige digitale-video camera en een webserver samen. Vanaf elke PC met internet explorer 5.0 of hoger. De ge´ntegreerd horzontale en verticale rotatie bewegingen, live-audio, snapshot functie, video-opname, zijn eenvoudig via de browser te besturen.

Hoofdeigenschappen:

Prijzen
camera  € 995,00 (incl. btw, € 822,31 excl. btw)  

Camera

top pagina

Uw stal, woning of bedrijfspand in de gaten houden waar u zich ook bevindt U kunt alles zien via het netwerk(wifi/wlan)/internet., zelfs aan de andere kant van de wereld. Direct aansluiten op uw huidige netwerk, zonder tussenkomst van een pc. gebruik de WLAN functie. Het bekijken van beelden: Ga met Internet Explorer naar het adres van de hoogwaardige digitale-video camera en een webserver samen. Vanaf elke PC met internet explorer 5.0 of hoger. De ge´ntegreerd horzontale en verticale rotatie bewegingen, live-audio, snapshot functie, video-opname, zijn eenvoudig via de browser te besturen.

Hoofdeigenschappen:

Prijzen
camera draadloos  € 1145,00 (incl. btw, € 946,28 excl. btw)  

Camera behuizing

top pagina

Behuizing voor de bestuurbare cameraĺs.
Behuizing is water dicht en voorzien van een verwarming zodat de camera nooit beslaat, te gebruiken buiten en in vochtige ruimten. 

Prijzen
behuizing  € 327,50 (incl. btw, € 270,66 excl. btw)  

Cow Cam

top pagina

Cow Cam complete set.  Een unieke draadloze set voor het toezicht houden op de kraambox of stal met een bereik van maximaal 800 meter. De camera heeft een nacht-zicht modus en is volledig instelbaar. De hoge kwaliteit van de monitor, met een LCD scherm van 2,5' heeft 4 kanalen, waardoor er gelijktijdig maximaal 3 camera's en video-links kunnen worden aangesloten met een perfecte beeld transmissie.

De complete set bestaat uit:

Prijzen
set compl.  € 589,00 (incl. btw, € 486,78 excl. btw)  

Cow Cam LCD

top pagina

los LCD monitor 7.5' voor CowCam / HorseCam L

Prijzen
per stuk  € 239,00 (incl. btw, € 197,52 excl. btw)  

Cow Cam prod. los

top pagina

  • Losse CowCam voor in de stal en de aanhangwagen.
  • Antenne 10 dBi, voor CowCam.
  • Losse kabel t.b.v. HorseCam.
  • Losse Videolink t.b.v draadloze bewakingsset in de stal.
  • los LCD monitor 2.5' voor CowCam


Prijzen
per stuk, product  
€ 199,00 (incl. btw, € 164,46 excl. btw)