PROLAKO
dierverzorgingsproducten

Boten » Boten

Challender 2
Z-Ray 1
Z-Ray 2
      Z-Ray 3
Z-RAY IV

Challender 2

top pagina

De Intex Challenger 2 heeft de volgende kenmerken: Deze opblaasbare Intex roeiboot is geschikt voor 2-personen. De boot heeft een extra sterke vinylconstructie, die bestand is tegen benzine, olie en zout water. Het vinyl is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en bestand tegen slijtage, stoten en zonlicht. De boot is voorzien van drie luchtkamers met een extra binnenluchtkamer voor meer drijfvermogen. De opblaasbare bodem zorgt voor meer comfort. Rondom de boot zit een grijpkoord waar je je gemakkelijk aan vast kunt houden.
  • Afmetingen (opgeblazen): (L x B x H) 236 x 114 x 41 cm
  • Maximaal draagvermogen: 170kg
  • Peddelhouders
  • Grijpkoord rondom
  • Inclusief een set peddels, handpomp en reparatiemateriaal
DIRECT LEVERBAAR !!

Prijzen
per stuk  € 47,50 (incl. btw, € 39,26 excl. btw)  

Z-Ray 1

top pagina

Houdt u van snelheid en actie dan is de Z-RAY boot 1 serie perfect voor u. Uitneembare, houten lattenbodem en houten zitbanken stellen u in staat te varen met meer comfort. Het robuuste materiaal zorgt voor stevigheid en veiligheid, terwijl de versterkte rubberen stootlijsten aan de zijkanten de boot beschermen tegen stoten. Bovendien hebben wij een solide watervaste houten spiegel voor bevestiging buitenboordmotor toegevoegd en 3 RVS ringen onder de romp als een sleepsysteem. Verbazingwekkend snel uit te rollen en op te blazen - in enkele minuten klaar.

Belangrijkste kenmerken:

Prijzen
Z-Ray 1, model  
€ 459,00 (incl. btw, € 379,34 excl. btw)
 

Z-Ray 2

top pagina

Z-RAY II onderscheidt zich door een duurzame en sterke aluminiumbodem die de boot extra stabiliteit en een fijn afgewerkt uiterlijk geeft. Het robuuste buitenmateriaal zorgt voor stevigheid en veiligheid en de versterkte rubberen stootlijst aan de zijkanten beschermen de boot tegen stoten en schokken. De opblaasbare kiel maakt de boot gemakkelijker beheersen. Watervaste houten spiegel voor bevestiging van de buitenboordmotor en ook een RVS sleepsysteem onder de boeg. Het ruime opbergvak onder de houten bank geeft u genoeg ruimte voor broodjes, handdoeken en wat u nog meer nodig heeft voor uw boottochtje. Als u uw boot niet elke dag hoeft te (de)monteren, en u hecht aan comfort, stijl en duurzaamheid terwijl u wilt genieten van de vrijheid of een zonsondergang, dan is Z-RAY II uw perfecte keus

Belangrijkste kenmerken:

Prijzen
Z-Ray 2, model  
€ 769,00 (incl. btw, € 635,54 excl. btw)
 

Z-Ray 3

top pagina

Z-Ray III is een opblaasbare boot, voor pleziervaartjes op meren en rivieren of als bijboot van een jacht. De sterke bodem van superfijn 3 laags PVC, biedt stijfheid aan de romp; de houten bank met kussen en opbergzak (optioneel) zorgt voor meer comfort. Het robuuste materiaal biedt stevigheid en veiligheid en de versterkte rubberen stootlijst aan de zijkanten beschermen de boot tegen stoten en schokken. De opblaasbare kiel maakt hem gemakkelijker te hanteren.  Voorzien van een solide watervaste spiegel voor de bevestiging van een buitenboordmotor en een RVS sleepsysteem onder de boeg. Hij is gemakkelijk op te blazen en leeg te laten lopen en een lichtgewicht, zodat u hem eenvoudig mee kunt nemen voor uw weekend wateravonturen.

Modellen, en informatie:

Prijzen
Z-Ray3, model  
€ 799,00 (incl. btw, € 660,33 excl. btw)
 

Z-RAY IV

top pagina

Z-RAY IV, is een lichte opblaasbare boot, ideaal voor watersporters als een bijboot in kalme wateren. Hij is uitgerust met een solide watervaste houten spiegel voor bevestiging van een buitenboordmotor als u gesteld bent op meer snelheid en veelzijdigheid. De rubberen stootlijsten aan de zijkanten beschermen de boot tegen stoten en de opblaasbare kiel draagt bij aan de stabiliteit. De boot heeft een opblaasbare vloer die hem door zijn geringe gewicht gemakkelijk te vervoeren maakt. Een zitkussen met opbergvak bij de houten bank is optioneel. De boot is gemakkelijk te (de)monteren en eenvoudig te vervoeren.

Afrmetingen en informatie:

Prijzen
Z-ray4, model  
€ 439,00 (incl. btw, € 362,81 excl. btw)