PROLAKO
dierverzorgingsproducten

Speelgoed » Houten Huisjes

.Waarom AXI Speelhuisjes
Alice
Arthur
Emma
Jesse
      Lisa
Marc
Robin
ZidZed

.Waarom AXI Speelhuisjes

top pagina

Wat is er nu leuker dan samen buiten spelen? En zeker met een AXI speelhuis in de tuin wil je gewoon niet meer binnen blijven!
Dat AXI staat voor actief speelplezier is zichtbaar in de producten. Stuk voor stuk nodigen de houten speelhuizen uit tot spelen en door de unieke vormgeving wordt de fantasie van kinderen geprikkeld. De deur, ramen en het dak: het is allemaal net echt...
Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk, maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de TÜV-normering; een van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid.
De speelhuizen zijn gemaakt van aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels, ongedierte en houtrot.
Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect gemak niet vergeten. Integendeel, hierin zijn de AXI speelhuizen uniek: ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn. Dat alles ook al voorzien is van een beschermende laag van watergedragen beits, maakt dat de AXI speelhuizen in een handomdraai opgebouwd zijn.


Alice

top pagina

De Berg Fairy M01 is het kleinste houten speelhuisje van Berg, maar zeker niet de minste. In dit huisje lijk je net Alice in wonderland. Picknick met al je vriendjes in dit mooie houten speelhuisje. Zelfs een kind alleen kan er uren speel plezier in beleven.

- Ramen zijn voorzien van transparant kunststof. Dit materiaal is veilig omdat het niet snel breekt en splintert
- Garantie: 5 jaar op het hout
- Houtdikte wanden : 15mm
- Houtdikte framewerk:38mm
- Speelhuis is behandeld met watergedragen beits om de duurzaamheid te vergroten

Gratis bezorgt in Nederland.

Afmetingen& foto,s

Prijzen
fairy compleet  € 399,00 (incl. btw, € 329,75 excl. btw)  

Arthur

top pagina

Voor stoere ridders en mooie prinsessen is er de Arthur (Berg Castle M02). Ridders, verdedig je kasteel en laat de gevangenen niet ontsnappen via het geheime luik! De prinsessen staan op de uitkijk en houden alles goed in de gaten. Met de spannende glijbaan zoeven ze snel weer naar beneden.Foto`s en afmetingen:

Prijzen
Arthur compleet  € 749,00 (incl. btw, € 619,01 excl. btw)  

Emma

top pagina

In Emma (Fairy XL03) sta je hoog en droog! Dit speelhuisje heeft een groot uitkijkraam aan de achterkant waardoor je alles in de gaten kunt houden. Wil je snel naar buiten? Zoef dan snel naar beneden over de glijbaan. De hoogte van 60cm en de korte glijbaan is ideaal voor de kleinsten onder ons.
 
Gratis bezorgt binnen Nederland.Foto,s en afmetingen:

Prijzen
compleet  € 1298,00 (incl. btw, € 1072,73 excl. btw)  

Jesse

top pagina

Jesse (Berg Fairy L02) is de grote broer van Alice en heeft zelfs een veranda. Speelhuis Jesse is lekker groot waardoor er nog meer vrienden en vriendinnetjes bij kunnen. Heb je geen zin om binnen te staan? Ga dan op een ZidZed zitten. Kun je lekker in je eigen speelhuisje picknickenFoto`s en afmetingen.

Prijzen
huisje compleet  € 839,00 (incl. btw, € 693,39 excl. btw)  

Lisa

top pagina

Het houten Speelhuis Lissa (Berg Fairy XL02) is zo groot... je kunt er zelfs in slapen. Door het onderste raampje kijk je naar buiten kijken en hou je hele omgeving in de gaten houden. Binnenin is genoeg plaats voor een ZidZed en veel vriendjes en vriendinnetjes.

Gratis bezorgt binnen Nederland.Fot,s & afmetingen:

Prijzen
Lissa compleet  € 1079,00 (incl. btw, € 891,74 excl. btw)  

Marc

top pagina

Een van de grootste speelhuizen van hout die je ooit hebt gezien! Als je wilt, kun je hier zelfs in blijven slapen... Zo kun je samen met je vrienden een pyamafeestje houden in je eigen huis! En overdag kun je natuurlijk samen glijden, klimmen en een fort van zand bouwen in de zandbak onder het huis. Vergeet dan ’s nachts niet de zandbakhoes over de zandbak te doen, zodat de kat van de buren jullie fort niet kan veroveren...
 
Gratis bezorgt binnen nederland.Foto`s en afmetingen

Prijzen
Marc compleet  € 1479,00 (incl. btw, € 1222,31 excl. btw)  

Robin

top pagina

Speel samen met je vrienden Robin Hood of het verhaal van Doornroosje. Klim op de trap naar het zolderkamertje en kus Doornroosje wakker... In dit speelhuis van hout met scheve deuren en ramen wordt elk sprookje werkelijkheid
 
Gratis bezorgt binnen Nederland.Foto`s en afmetingen:

Prijzen
Robin compleet  € 679,00 (incl. btw, € 561,16 excl. btw)  

ZidZed

top pagina

Richt je eigen speelhuis in met een ZidZed! En laat je vriendjes op bezoek komen. Kies je voor een speelhuis op palen, dan zorgt het verankeringsset er voor dat je veilig kunt spelen. (voor een speelhuis op palen hoger dan 60 cm. is een verankeringsset verplicht).
 
Gratis verstuurd in combinatie met speelhuisje.

Prijzen
Verankeringsset  € 29,00 (incl. btw, € 23,97 excl. btw)  
Zid-Zed  € 39,00 (incl. btw, € 32,23 excl. btw)