PROLAKO
dierverzorgingsproducten

Paarden » Geboorte

Geboorte melder Paard LITE
Geboortemelder
      Geboortemelder bij meerdere Paarden
Horse Alarm

Geboorte melder Paard LITE

top pagina

Het instapmodel van de Birth Alarm serie zonder slaapstand. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Kan zowel in de anti-rol singel als aan het halster bevestigd worden. De Birth Alarm Lite waarschuwt u via uw GSM en kan via maximaal 2 verschillende telefoonnummers een alarm afgeven. Zeer eenvoudige installatie en bediening. Wordt geleverd exclusief SIM-kaart.Meer informatie

Prijzen
price compleet  € 598,00 (incl. btw, € 494,21 excl. btw)  

Geboortemelder

top pagina

Deze GSM geboortemelder geeft u een telefoontje wanneer de geboorte begint. U blijft mobiel, dankzij de GSM techniek is afstand geen beperkende factor, U kunt gaan en staan waar u wilt.  Ook heeft u de mogelijkheid om op afstand de gegevens te wijzigen op de geboortemelder.
 
Eventueel ook te huur,
 
Klik hier voor de handleiding.meer informatie:

Prijzen
aankoop smart  € 825,00 (incl. btw, € 681,82 excl. btw)  

Geboortemelder bij meerdere Paarden

top pagina

Heeft u vaak meerdere paarden die in dezelfde tijd kunnen bevallen? Dan is de MASTER-SLAVE combinatie iets voor u. Zie de uitleg. Deze GSM geboortemelder geeft u een telefoontje wanneer de geboorte begint. U blijft mobiel, dankzij de GSM techniek is afstand geen beperkende factor, U kunt gaan en staan waar u wilt.  Ook heeft u de mogelijkheid om op afstand de gegevens te wijzigen op de geboortemelder.  Gemakkelijk en snel uitbreiden van uw geboortemelders voor 395,- incl./Paard.
 
Geboortemelders zijn ook te huur.!

Uitleg

Prijzen
Geboortemelder  € 395,00 (incl. btw, € 326,45 excl. btw)  
geboortemelder + door zendstation  € 995,00 (incl. btw, € 822,31 excl. btw)  

Horse Alarm

top pagina

De eerste geboorte alarm met duel sensor. Deze sensor meet of het Paard ligt of staat en de intensiteit van transpiratie, deze gegevens worden regelmatig gestuurd naar de mobiele ontvanger. Zeer gemakkelijk te gebruiken; afzonderlijke instellingen voor elk paard. Max. 8 Paarden kunnen worden opgeslagen. alle functies kunnen worden bediend via de mobiele ontvanger.
 
Extra: GSM Alarm.
Belt of stuur bericht naar uw GSM wanneer de geboorte begint.

Info:

Prijzen
GSM Alarm  € 249,00 (incl. btw, € 205,79 excl. btw)  
Horse alarm  € 749,00 (incl. btw, € 619,01 excl. btw)